вівторок, 7 лютого 2023 р.

День безпечного Інтернету 2023

  7 лютого 2023 року в усьму світі учителі,  працівники громадських організацій  проводять з дітьми і  молоддю  різноманітні заходи, які покликані допомогти зробити Інтернет безпечнішим і кращим. "Разом до найкращого Інтернету"- гасло  цього дня.

Навчатися граючись, дізнатися та засвоїти  корисливу інформацію про Інтернет  легко і невимушено пропонували усім охочим здобувачам освіти 7-11 класів Висиповецького НВК. Перейшовши за покликання QR-коду усі охочі потрапляли на відповідну веб-сторінку  https://harmonysquare.game/ua і мали можливість  приєдналися  до  онлайн-гри розробленої психологами Кебриджського університету HARMONY SQUARE . 



Під час гри  дитина знайомиться з великою дозою маніпуляцій та дезінформації й таким чином вчиться розрізняти їх у реальному житті. Гра покликана розвивати критичне мислення і краще виявляти фейки. По азарту з яким учні включились у гру та неприхованих емоціях було видно що гра їм сподобалась. Переконаний,  що після проведеного заходу  користувачі  Інтернету  нашої школи будуть краще орієнтуватися у інформаційному  потоці і стануть більш стійкішими до дезінформації 

Немає коментарів:

Дописати коментар